Mateja Lazarević

PERSONALNI TRENER
Rođen je 22.02.1990 u Beogradu. Jedan je od najuspešnijih studenata Fakulteta za Sport i Fizičko Vaspitanje.

Radi kao personalni trener od 2010. godine.

Budući da se i sam od malena bavio sportom, vrlo rano je počeo da se zanima za tematiku fizičkog vežbanja i zdravog načina života.
Paralelno sa studiranjem, počinje da radi kao personalni trener za nekoliko elitnih fitnes centara u Beogradu, gde trenira sa rekreativcima, sportistima i javnim ličnostima. Pored edukacije na fakultetu, obrazovan је i iz širokog spektra naučne literature sportа, zatim nutricionizma, bodibildinga, medicine, endokrinologije i rehabilitacije povreda.

Ključne rezultate ostvaruje na polju razvijanja snage, povećanja mišićne mase, bodibildinga i treninga sa ženama. U svom radu sa klijentima koristi proverene i dokazane metode treninga i ishrane koje donose optimalne rezultate u okvirima nečijeg genetskog potencijala. Svojstvena mu je fleksibilnost, sposobnost kontrole i promene parametara treninga u pravo vreme i prepoznavanje telesnog odgovora na trening.

Pored znanja i iskustva koje poseduje, nastavlja da se konstantno usavršava, kako u samoj materiji treninga, tako i u drugim srodnim oblastima.